Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak için kullanılan bir bapdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet nöbetlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Olası bir felaketle kontralaşıldığında gestaltda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseri metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya doğru ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Elan mürtefi konutlarda veya işyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını sağlamak için ansızın bir araba yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, çabucak aşkın insanın süratlica çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve emeksiz olması mealına gelir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olgunlaşmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Dairesel merdivenin izin verilmediği yerler ortada okul, sıhhat Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden okkalı olduğu sefahat merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Report this wiki page